Mini 3 Lány Csomag

11 990 Ft

Babaváró csomagjainkat azoknak találtuk ki, akik szeretnék egy igényes, szép, és egyben praktikus ajándékkal meglepni az újdonsült szülőket.

Leírás

Babaváró csomagjaink kis szériában készülnek. Ezt a kollekciót az erdei állatok ihlették, a kislányoknak a sünit választottuk álomhozó kisállatnak. Az alapszín a klasszikus babaruha színekhez közel áll, ám a rózsaszín helyett egy különlegesebb árnyalat, a mályva kapott főszerepet.

A Mini 3 csomagban található hosszú ujjú bodyk és hosszú ujjú rugdalózó klasszikus, minden évszakban hordható alapdarabok, a babák ruhatárának nélkülözhetetlen részei.

A süni minta kézzel rajzolt és kizárólag a MackóBox számára egyedileg készült, a csomagok pedig limitált darabszámban kaphatók, így biztosan egyedi ajándékot viszel a babaváró buliba vagy a babalátogatóba. Ráadásul várnod sem kell, készletről, azonnal szállítjuk a csomagokat!

Az anyagok kiválasztásánál a kiváló minőségen túl azt tartottuk szem előtt, hogy a babák érzékeny bőrének megfeleljenek, valamint, hogy az alkalmazott varrás- és nyomástechnikák bababarátak legyenek.

Ki örülne a Mini 3 Lány csomagnak?

  • a barátnőd
  • a munkatársad
  • a szomszédod

Mini 3 Lány csomag tartalma:

A termékek magyar varrodában, etikus gyártási folyamat során készültek, ÖKO-TEX® minősítésű textilek felhasználásával.

A MackóBox a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védett márka.

További információk a termékekről és a szállításról az Infó menüpontban.

Egyedi megrendeléseket jelenleg nem áll módunkban teljesíteni. Az egyes termékek között a felhasznált textilek sajátossága miatt színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak. Minden darab egyedi és kézzel készült.

A babaváró csomagok limitált darabszámban készültek, amennyiben a készlet kifogy, nem tudjuk garantálni, hogy tudunk többet gyártani belőle.

Mini 3 Lány Csomag termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 az 5-ből

    (megerősített tulajdonos)

    Ezt csomagot rendeltem, a visszajelzés alapján tökéletes ajándéknak bizonyult. 😊 Prémium minőség, kreatív megvalósítás.


Mondd el a véleményed

Elérhetőség: Elfogyott
Termék hozzáadva a kosárhoz: