Mini 1 Lány Csomag

11 990 Ft

Babaváró csomagjainkat azoknak találtuk ki, akik szeretnék egy igényes, szép, és egyben praktikus ajándékkal meglepni az újdonsült szülőket.

Leírás

Babaváró csomagjaink kis szériában készülnek. Ezt a kollekciót az erdei állatok ihlették, a kislányoknak a sünit választottuk álomhozó kisállatnak. Az alapszín a klasszikus babaruha színekhez közel áll, ám a rózsaszín helyett egy különlegesebb árnyalat, a mályva kapott főszerepet.

A Mini 1 csomagban található kapucnis törölköző a babák fürdetéséhez nélkülözhetetlen, a hosszú ujjú body pedig minden évszakban alapdarab.

A süni minta kézzel rajzolt és kizárólag a MackóBox számára egyedileg készült, a csomagok pedig limitált darabszámban kaphatók, így biztosan egyedi ajándékot viszel a babaváró buliba vagy a babalátogatóba. Ráadásul várnod sem kell, készletről, azonnal szállítjuk a csomagokat!

Az anyagok kiválasztásánál a kiváló minőségen túl azt tartottuk szem előtt, hogy a babák érzékeny bőrének megfeleljenek, valamint, hogy az alkalmazott varrás- és nyomástechnikák bababarátak legyenek.

Ki örülne a Mini 1 Lány csomagnak?

  • a barátnőd
  • a munkatársad
  • a szomszédod

Mini 1 Lány csomag tartalma:

A termékek magyar varrodában, etikus gyártási folyamat során készültek, ÖKO-TEX® minősítésű textilek felhasználásával.

A MackóBox a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védett márka.

További információk a termékekről és a szállításról az Infó menüpontban.

Egyedi megrendeléseket jelenleg nem áll módunkban teljesíteni. Az egyes termékek között a felhasznált textilek sajátossága miatt színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak. Minden darab egyedi és kézzel készült.

A babaváró csomagok limitált darabszámban készültek, amennyiben a készlet kifogy, nem tudjuk garantálni, hogy tudunk többet gyártani belőle.

Mini 1 Lány Csomag termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 az 5-ből

    Egy gyönyörűen csomagolt, nagyon jó anyagú ajándék a babának és az anyukának. A kapucnis törölköző nagyon hasznos.
    Anami nagyon kedves és segítőkész 🙂
    Bátran ajánlom bárkinek, aki nem akar gondolkodni, mit is vegyen egy ilyen alkalomra!


Mondd el a véleményed

Elérhetőség: Elfogyott
Termék hozzáadva a kosárhoz: