Egy Süncsalád kalandjai 2. rész

2 590 Ft

Írta: Füle-Gulyás Aletta

Leírás

„A sünök a nagy erdőben barátokra találtak,
Az életük napról-napra így lett egyre vidámabb.”

Az Egy Süncsalád kalandjai című könyv egy mesesorozat, melynek második részében tovább folytatódnak a Süncsalád és barátaik kalandjai. A gyerekek mesés formában, a történetek által ismerkedhetnek meg a kitartás, az elfogadás fogalmával és a félelem legyőzésével.

A könnyen feldolgozható, kedves történetek már az óvodás korosztálynak is tetszeni fognak, de a kisiskolások számára is élvezhetők. Az egyes részek után játékos kérdéseket és feladatokat találunk, melyekkel újra élhetjük a meséket.

A meséket versek színezik, az erdő lakóinak életét pedig gyönyörű illusztrációk kísérik.

A könyv magánkiadás, melynek vásárlásával az Egy Süncsalád kalandjai meseíróját támogatod, hogy a fiókban lapuló többi rész is kiadásra kerülhessen. A sorozat részeik külön is megvásárolhatók, a történetek nem összefüggők, külön is élvezhetők.

Írta:
Füle-Gulyás Aletta
Oldalak száma:
64
Borító:
Keménytábla
Súly:
261 gr
ISBN:
978-615-00-0105-0
Nyelv:
Magyar
Kiadás éve:
2017

Egyedi megrendeléseket jelenleg nem áll módunkban teljesíteni. Az egyes termékek között a felhasznált textilek sajátossága miatt színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak. Minden darab egyedi és kézzel készült.

A babaváró csomagok limitált darabszámban készültek, amennyiben a készlet kifogy, nem tudjuk garantálni, hogy tudunk többet gyártani belőle.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Egy Süncsalád kalandjai 2. rész” értékelése elsőként

Elérhetőség: 5 készleten
Termék hozzáadva a kosárhoz: