Egy Süncsalád kalandjai 1. rész

2 590 Ft

Írta: Füle-Gulyás Aletta

Leírás

„A sünök a nagy erdőben új lakóhelyet kerestek,
Találtak egy szép nagy odút, melyen aztán belestek.
Beköltöztek mindannyian, kényelmesen elfértek.
Így kezdődött minden kaland, melyet később megéltek.
Új lakóhely, új iskola, új barátok,
Olvasd el majd mindegyiket, és meglátod!”

Az Egy Süncsalád kalandjai című könyv egy mesesorozat, melynek első részében megismerkedhetünk a Süncsalád tagjaival és az erdő más lakóival. Sün Csabi és Sün Bori, a két süni gyerek vidám kalandjain keresztül a gyerekek mesés formában találkozhatnak az új lakóhely, új közösség okozta kihívásokkal és együtt új barátokra tehetnek szert.

A könnyen feldolgozható, kedves történetek már az óvodás korosztálynak is tetszeni fognak, de a kisiskolások számára is élvezhetők. Az egyes részek után játékos kérdéseket találunk, melyekkel újra élhetjük a meséket.

A meséket versek színezik, az erdő lakóinak életét pedig gyönyörű illusztrációk kísérik.

A könyv magánkiadás, melynek vásárlásával az Egy Süncsalád kalandjai meseíróját támogatod, hogy a fiókban lapuló többi rész is kiadásra kerülhessen. A sorozat részeik külön is megvásárolhatók, a történetek nem összefüggők, külön is élvezhetők.

Írta:
Füle-Gulyás Aletta
Oldalak száma:
64
Borító:
Keménytábla
Súly:
257 gr
ISBN:
978-963-12-7182-9
Nyelv:
Magyar
Kiadás éve:
2016

Egyedi megrendeléseket jelenleg nem áll módunkban teljesíteni. Az egyes termékek között a felhasznált textilek sajátossága miatt színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak. Minden darab egyedi és kézzel készült.

A babaváró csomagok limitált darabszámban készültek, amennyiben a készlet kifogy, nem tudjuk garantálni, hogy tudunk többet gyártani belőle.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Egy Süncsalád kalandjai 1. rész” értékelése elsőként

Elérhetőség: 4 készleten
Termék hozzáadva a kosárhoz: