A MackóBox története

A kezdetek

Amikor megtudtam, hogy várandós vagyok, elmentem egy nagy babaáruházba, körülnéztem és elszédültem.

Milliónyi termék, zsúfolt polcokon töménytelen mennyiségű árucikk, amelyek nagy részéről azt se tudtam, hogy micsoda.

Tapasztalt, gyakorló szülőknek ez egy kánaán, hiszen minden egy helyen elérhető, de kezdőként vagy látogatóként egy rémálom.

mackobox_csomagok
mackobox_kiscsomag_fiu-3

... és jött az ötlet!

A MackóBox azután jött létre, hogy megszületett a lányom, és hirtelen a babának lett a legnagyobb ruhatára az egész családban.

Családtagok, távoli rokonok, barátok – mindenki hozzátett ehhez, amiért nagyon hálás voltam, de azt tapasztaltam, hogy ezen ruhadarabok közel felét soha még csak rá se tudtam adni mert vagy olyan mennyiség volt belőlük, hogy képtelenség volt mindet elhordani, vagy nagyon szép darabok voltak ugyan, de abban az évszakban teljesen haszontalanok.

Egy nyári babának vastag sapkát venni vagy egy télinek rövidnadrágot – szinte minden családban megesik.

Korábban, amíg nem volt gyermekem és ajándékot kerestem ismerősök, barátok, munkatársak babáinak, legtöbbször céltalanul bolyongtam a boltokban vagy az interneten és megvettem mindent, ami kicsit is tetszett – miközben fogalmam sem volt arról, hogy az adott termék vajon hasznos lesz-e.

Kinek ajánljuk?

A MackóBox csomagjait azoknak álmodtuk meg, akik szeretnék a kollegájukat, családtagjukat vagy barátaikat megajándékozni babájuk érkezése alkalmából, de nem tudják merre induljanak, mit vegyenek.

Különböző méretű csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a bennük található ruhákat a szülők maximálisan ki tudják használni.

Olyan darabok kerültek bele, amelyek a babák számára kényelmesek, praktikusak és az évszaknak megfelelőek. Mindegyik csomagunkat díszdobozban szállítjuk, így akár közvetlenül az ajándékozottnak is küldhetjük.

mackobox_kiscsomag_lany-4

Rólunk írták

MiniMagTOVÁBB

"Ha a következő egy-két hónapban várható a pici érkezése, akkor már rá is gondolhatunk az ajándékozásnál. A MackóBox egy olyan babaköszöntő ajándékdoboz, amiben, baba nemétől függően, szezonálisan összeválogatott, magas minőségű pamutból készült babaruhákat és kiegészítőket találunk."

CarrieTOVÁBB

"Amikor megszületik egy gyermek, az addigi elképzelések általában borulnak. Előre elképzelhetetlen, hogy egy újszülött érkezése mennyire megváltoztatja a fontossági sorrendet. Nem csak egy baba születik ilyenkor, hanem anya és apa is – családdá válunk. Így volt ez Berczi Annamáriáéknál is."

MiniMagTOVÁBB

"MI VAN A MACKÓBOXBAN?
Te is gondolkoztál már azon, hogy minek örülne egy újszülött kisbaba anyukája? Vagy éppen baba látogatóba készülsz? Mutatunk egy szuper babaköszöntő dobozt, most a kisfiúknak, de hamarosan jelentkezünk a kislányoknak készült babadobozokkal."

Személyes bemutatkozó

Berczi Annamária vagyok,
a MackóBox megálmodója és tulajdonosa

Édesanya vagyok, blogger, vállalkozó. Sok évet töltöttem humán erőforrás területen, szabadidőmben kutyákkal foglalkozom, ha tehetem, sportolok és nyelvet tanulok. A MackóBox küldetése egybecseng egy régi vágyammal: alkotni valami hasznosat, szépet, értékeset. Egy kisbaba születése mindent megmozgató, csodálatos élmény, amihez a babaköszöntő csomagokkal mi is szeretnénk hozzájárulni.

Üdvözlettel, Anami

Életre szóló ajándék az élet kezdetén

Termék hozzáadva a kosárhoz: