Reklamáció, elállási jog

A reklamáció menete

Amennyiben a küldemény kézbesítésekor a csomagoláson sérülést észlelsz, kérjük, ne vedd át a terméket.

Ha az átvételt követően derül ki, hogy nem azt a terméket kaptad vagy nem annyit, amennyit rendeltél, illetve, ha az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás, kérjük egy levélben megírt indoklás kíséretében, a rendelési azonosító feltüntetésével küldd vissza a nem megfelelő terméket, és azt természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben a cserére valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat fizetjük vissza.

Ha bármiféle kérdésed, észrevételed vagy problémád lenne a MackóBox működésével vagy a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük írj nekünk az info@mackobox.hu email címre.

 

Visszaküldés csere vagy pénzvisszafizetés céljából

Biztosak vagyunk abban, hogy csomagjainkkal elégedett leszel, ezért minden termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha valamilyen oknál fogva mégis meggondolod magad, 14 naptári napon belül cserét kérhetsz vagy elállhatsz a szerződéstől, ez esetben legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük az általad kifizetett összeget a visszaküldés szállítási költsége kivételével!

Azonban felhívjuk figyelmed, hogy elállási jogodat csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, a benne levő termékekre egyesével nem, hiszen a számlán is egy tételként szerepel a csomag.

Ha nem kértél cserét, 30 napon belül visszajuttatjuk neked a visszaküldött termékek árát. Ha kértél cserét, akkor a csomag beérkezésétől számított 10 munkanapon belül gondoskodunk az új áru postázásáról. Amennyiben a kért termék már nem elérhető, felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Fontos:

A termékeket fel lehet próbálni a babákra, de a visszaküldésre fenntartott időszakban azokat ne használják, mert csak teljesen új, nem hordott és nem mosott, kifogástalan árut tudunk visszavenni!
A terméket kérlek ajánlva add fel, és őrizd meg az igazoló szelvényt, mivel az elveszett küldeményekért nem tudunk felelősséget vállalni.
Minden esetben előre fizesd ki a visszaszállítás díját, mivel utánvéttel feladott küldeményt nem áll módunkban elfogadni.

A fentiekről bővebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek menüpont alatt olvashatsz.

Dokumentum helye

Termék hozzáadva a kosárhoz: